Samla in pengar till laget eller till klassresan digitalt i era sociala kanaler

Drömkassan

Samla in pengar till laget eller till klassresan digitalt i era sociala kanaler

Vi vill stötta och hjälpa er att samla in pengar till era planerade aktiviteter.

Vi hoppas att ska kännas extra meningsfullt att engagera sig inom i försäljning av våra produkter som minskar klimatavtrycket genom minskat matvsinn samt att de kommer att upplevas som lättsålda då de bör finnas i varje hem.

Varför inte kombinera försäljningsaktiviteten med ett utbildningsprojekt för att öka medvetandet om matsvinn under perioden för er och omgivningen?

Tillsammans når vi era mål!

Hur gör man?

Digital insamling till laget eller klassen

Ni kan nu samla in pengar digitalt till laget t.ex genom bl.a era sociala medier, via sms eller mejl genom att ni delar en dedikerad länk som vi tillhandahåller till er på när ni har skapat ett konto. De kunder handlar efter att ha klickat på länken inom 30 dagar ger er en ersättning. Länken får ni tillgång till så snart ni har skapat ert lagkonto, där följer ni även utfallet. Förslagsvis hjälper föräldrar och anhöriga till och delar framförallt om det är minderåriga i laget.

Utbetalning sker månadsvis ett ert gemensamma Paypalkonto, vilket enkelt kan skapas gratis om ni inte redan har ett.

(Anmälan görs av kontaktperson som behöver vara 18år.)

Lär mer och anmäl dig här
Fråga någon som vet

Fråga Gimonäs FC om digital försäljning

"Är väldigt smidigt att kunna samla pengar till laget genom digital försäljning. Tas emot bra av våra vänner och anhöriga som vi uppmanar att stötta oss genom att köpa produkter från FoodEcoBox via vår dedikerade länk, via antingen sociala medier, mejl eller sms.

Är super enkelt att registrera sig. Då köpen görs direkt på sidan via en länk och utbetalningarna sker helt automatiskt till vårt lagkonto, så minimerar det även all administration.

Är perfekt för oss och rekommenderar mer än gärna andra lag att också prova digital försäljning för att tjäna pengar till sitt lag. Att bidra till minskat matsvinn är även en bonus och bidrar till högt engagemang."

— Babak Tarahomi, Gimonäs FC