Vill du inspirera dina följare?

Samarbeta med oss

Hjälp oss att inspirera dina följare!

Använd din plattform och kanaler för att höja medvetenheten och inspirera dina följare. Informera dem om den stora negativa påverkan som matsvinn har på vårt klimat och hur våra produkter kan bidra till att radikalt minska detta.

Förlängd hållbarhet

Mat håller x5 gånger längre

Genom att förvara maten i vakuum förlängs hållbarheten i ett kylskåp med 2-5 gånger längre, beroende på råvara, jämfört med vanliga matlådor. Det innebär även att smakerna bevaras betydligt längre.

Hållbarhet

Halvera matsvinnet

Matsvinn står för cirka 10% av världens växthusgaser. Genom att erbjuda ett konkret verktyg för hushållen, som står för ca 60% av matsvinnet, kan du aktivt bidra till FN:s globala hållbarhetsmål, att halvera matsvinnet före 2030.

Bättre mat

Näring & bakterier

Då syrebristen kraftigt bromsar upp bakterietillväxten, bevaras färskheten, näringen och hindrar bakterier från att tränga in. Resultatet är att dina livsmedel håller sig betydligt längre än vid vanlig förvaring.

Hållbarhet

Minskad klimatpåverkan?

Uppmärksamma dina följare om matsvinn och inspirera dem att minska det. Matsvinn står för cirka 10% av världens växthusgaser. Genom att erbjuda ett konkret verktyg för hushållen, som hanterar över 60% av all kastad mat, kan du aktivt bidra till marknaden. Enligt FN:s globala hållbarhetsmål behöver vi halvera matsvinnet före 2030.

Anmäl dig här
Matlagning

Förlänga smakupplevelsen?

Inspirera dina följare till hållbar matlagning genom att minska matsvinnet både vid hantering och användning av råvaror. Dessutom kan du förlänga hållbarheten och förbättra smakupplevelsen genom smartare förvaring.”

Anmäl dig här
Näring

Bättre träning & kosthållning?

Genom att äta näringsrik mat mår vi bättre, får mer energi och presterar optimalt i vardagen. Men framför allt orkar vi träna ordentligt. Inspirera dina följare att bevara näringen i maten längre samtidigt som de minskar sitt matsvinn.

Anmäl dig här
Hem & hushåll

Bättre hushållsekonomi?

Minskat matsvinn innebär längre matomkostnader. Ett genomsnittligt hushåll uppskattas av Livsmedelsverket kasta mat för 6000 kr årligen helt i onödan. Lägg därpå möjligheten till storpacksrabatter och att slippa handla lika ofta, och det gör verkligen skillnad både för ekonomin och vardagspusslet.

Anmäl dig här
Föräldrar & vardagspussel

Håll er pigga & friska

Genom att förvara maten i vakuum behåller du näringen i maten och minskar även bakterietillväxten. Detta är särskilt viktigt för barn, som växer och inte är lika resistenta som vuxna. Gissa vilka som slänger mat i onödan och därmed även skulle spara mest smart matförvaring? Jo, du gissade rätt: barnfamiljer.

Anmäl dig här