Bli återförsäljare


Stärk din konkurrenskraft genom en hållbar profil och attrahera medvetna konsumenter.

Våra smarta ekologiska matlådor förlänger hållbarheten, matupplevelsen och bibehåller näringen i maten längre. Därmed är våra produkter ett konkret verktyg för hushållen att minska sitt matsvinn.

Våra produkter är framtagna för att passa alla hem både i design och plånbok för alla hushåll ska ha möjligheten att använda dom.

Prisvärdhet

Ett pris för alla

För oss är det viktigt att våra produkter ska kunna bidra till en minskat matsvinn och därmed är det viktigt för oss att produkterna är tillgängligt och möjligt att införskaffa och använda i så stor utsträckning för så många hushåll som möjligt.

Hållbar profil

Minska matsvinnet

Matsvinn står för ca 10% av världens växthusgaser. Bidra till marknaden med ett konkret verktyg till hushållen, som står för över 60% av all kastad mat. Enligt FN´s Globala hållbarhetsmål behöver matsvinnet minska med 50% till 2030.

Matupplevelse

Förlängd färskhet

Genom att förlänga färskheten förlängs även smakupplevelsen och näringen stannar kvar i maten vilket skapar en bättre matupplevelse betydligt längre. Men även bakteriefloran minskar på motsvarande sätt.

Bli återförsäljare genom att fylla i formuläret eller handla direkt via vår distributör www.edealynordic.com.    [c4wp_nocaptcha g-recaptcha-response]