Översikt allmänna villkor

Vi är måna om att du som kund ska vara nöjd med oss och våra produkter, därför har vi utökat vår återbetalnings- och retur policy som gäller i 30 dagar, som därmed är dubbelt mot lagstadgade 14 dagar. Detta för att du ska känna dig extra trygg med ditt köp.

Frakt och retur policy

Från tid till annan åberopar vi fri frakt över en definierad summa vid köp.

För att slutföra din retur krävs ett kvitto eller bevis på köp. Återköp görs alltid till samma betalmedel som användes vid transaktionen. Varan ska då vara oanvänd och i samma skick som när du mottog den. Den måste också vara i originalförpackningen. 

När din retur har mottagits och inspekterats kommer vi att skicka dig ett e-postmeddelande för att meddela dig att vi har mottagit din returnerade vara. Vi kommer också att meddela dig om godkännandet eller avslaget på din återbetalning. Om du godkänns kommer din återbetalning att behandlas och en kredit kommer automatiskt att tillämpas på ditt kreditkort eller ursprungliga betalningsmetod inom ett visst antal dagar.

Sen eller saknade återbetalningar:

  • Om du ännu inte har fått en återbetalning, kontrollera ditt bankkonto igen.
  • Kontakta sedan ditt kreditkortsföretag, det kan ta lite tid innan din återbetalning officiellt postas.
  • Kontakta sedan din bank. Det tar ofta lite tid innan en återbetalning postas.
  • Om du har gjort allt detta och du fortfarande inte har fått din återbetalning än, vänligen kontakta oss på info@foodecobox.com.

Utbyten

Vi ersätter varor om de är defekta eller skadade enligt reklamations reglerna för respektive land.

Frakt returer

För att kunna hantera din retur behöver returen vara märkt med retur order nummer. För att returnera din produkt ska du skicka din produkt till vårt 3PL central lager, inte besöksadressen:

Elon Group AB
C/O FoodEcoBox
Trångsundsvägen 20
393 56 Kalmar

Eventuell kostnad för retur krediteras i samband med återbetalningen av varan.  Om du returnerar dyrare varor kan du överväga att använda en spårbar frakt tjänst eller köpa frakt försäkring.

Behöver du hjälp?

Kontakta oss på för frågor relaterade till återbetalningar och returer. Vänligen uppge ditt ordernummer.

info@foodecobox.com