Bli en del av vår community & bidra till ett mer hållbart samhälle

Bli ambassadör

Samarbete

Vill du inspirera dina följare med våra produkter genom matlagning, hälsa, matsvinn, spara pengar eller vardagstips? Vi ställer inga krav på varken följarskara eller utfall på kampanjen. Vi börjar alla någonstans och vi blir jätteglada om du vill göra ett samarbete med oss och visa upp våra produkter för dina följare. Kontakta oss gärna med dina idéer så ska vi göra vad vi kan för att supporta dig för att skapa win-win.

Läs mer & anmäl dig
Professionellt

Influencer med bolag

Vi gör gärna både korta som långa samarbeten med professionella influencers och anpassar modellen därefter. Framförallt gör vi det gärna med följare inom: Matlagning, kost & träning, vardagstips, hållbarhet och hushållsekonomi. Men är även öppna för andra förslag. Kontakta oss direkt på info@foodecobox.com för kreativa förslag. Annars är du även välkommen att anmäla via formuläret och maila oss om ert förslag på upplägg.

Läs mer & anmäl dig
Dedikerad insamling

Lag i förening

Vi vill gärna stötta er. Är ni engagerade för att samla in pengar inom ert lag/förening eller kanske som skolklass? Då kan ni nu göra detta genom att marknadsföra våra produkter i sociala nätverk och få ersättning för alla som stöttar er genom att köpa produkterna. Vill ni engagera er i hela föreningen med alla lag så är även det möjligt och enkelt och sätta upp och administrera. Här tillhandahåller vi en rörlig ersättning för alla köp och de köp era kunder gör framöver. Vill ni engagera er med flera lag i samma förening så kan ni maila oss så hjälper vi er att sätta upp det.

Anmäl er via formuläret.

Läs mer
Till klassresan

Skolklass

Samla in pengar genom att rekommendera våra produkter i era sociala kanaler. För alla köp som görs via er länkar får ni en provision. Enklare blir det inte. Antingen gör ni en gemensam kassa genom en kontaktperson och använder samma länk för hela klassen eller så genomför ni det individuellt med unika länkar och samlar in pengarna separat.

Läs mer och anmäl er

Vid frågor: info@foodecobox.com