Ambassadör & partner program

Våra ambassadörer

Som ambassadör engagerar du dina följare och samtidigt bidrar till ökad hållbarhet genom att minska matsvinn i hushållen genom att använda ditt sociala nätverk för att berätta din story hur ni förenklar er vardag genom olika användningsområden av våra mångsidiga produkter.

Ambassadörs program

Genom att registrera dig i vårt ambassadör & partner program kan du utöver att inspirera dina följare även dela länkar i dina sociala kanaler och därmed engagera dina kunder till köp, tävlingar eller liknande. Genom att registrera dig som affiliate eller skapa ett kundkonto så genererar kunder som använder er definerade länk som finns på ert konto under fliken "affiliate" och kör köp på hemsidan inom 30dagar efter att de har klickat på länken en ersättning till vår ambassadör. Kom igång med några klick. Tar max 10min.

Gemensamma aktiviteter

Vi stöttar gärna med priser och andra typer av aktiviteter. Självklart få ni även använda våra bilder och texter och vi delar mer än gärna era inlägg i våra sociala kanaler. Genom att vi ibland kommer att sponsra vissa inlägg så kan ni räkna med mycket likes och fler följare på era sociala konton som en extra bonus av att genomföra kampanjen.

Ersättning

Som ansluten till vår ambassadörs program så kan du även använda vårt affiliate system och därmed får du 20% ex moms av ordervärdet på den försäljning som görs inom 30 dagar efter att kunden har klickat på er länk.

Klicka här för steg för steg instruktion

Du behöver vara myndig för att registrera dig. Det kan ta upp till ett dygn innan du får tillgång till ditt konto. Ibland kan man få meddelande om spam filter men det ska du kunna bortse ifrån.

FAQ

Klicka här för att få instruktioner steg för steg.

Det går bra oavsett om man är ett företag, förening eller privatperson.

Vi ställer inga krav på din följarskara eller på resultatet. Vi uppskattar din insats oavsett.

Det behövs inte. Kan vara en privat mejl adress till kontaktpersonen.

Det får du tillgång till när du har valt program efter att du har registrerat dig.

Det finns tillgängligt som en resultattavla när du loggar in på ditt konto.

Det som är för konfigurerat av leverantören av affiliate programmet kan man tyvärr inte ändra till svenska. Vi hoppas att ni har överseende med detta.

Vi gör en utbetalning en gång i månaden till ditt Paypal konto. Notera att det kan ta upp till 3 bankdagar innan pengar är på ditt konto. Paypal används för att det ska var så enkelt och säkert för dig som möjligt.

Har du inte redan ett konto på Paypal så är det väldigt enkelt att registrera sig här och det är gratis.

Vid övriga frågor kontakta oss på info@foodecobox.com