Vi rekommenderar även

Effektiva Alternativ för att Minska Ditt Matsvinn

Matsvinn är ett globalt problem som bidrar till miljöförstöring och resursslöseri. Lyckligtvis finns det flera innovativa lösningar som hjälper konsumenter att minska sitt matsvinn. Genom att använda vakuum matlådor i glas kan du ytterligare förlänga hållbarheten på dina livsmedel och minska svinnet och därmed även i hög utsträckning köpa livsmedel som har kort datum. Här är några av de bästa alternativen i Sverige:

Matsmart

Vad är Matsmart?

Matsmart är en onlinebutik som säljer överskottsprodukter och mat med korta datum till rabatterade priser. Genom att köpa från Matsmart kan konsumenter rädda mat som annars skulle slängas, vilket bidrar till att minska matsvinnet och sparar pengar.

Hur Kombinerar Man Matsmart med Vakuum matlådor i Glas?

För att maximera hållbarheten på de varor du köper kan du förvara dem i vakuummatlådor i glas. Dessa behåller matens färskhet längre och minskar risken för att den ska bli dålig.

Läs mer på Matsmart

Karma

Vad är Karma?

Karma är en app som kopplar samman konsumenter med restauranger och butiker som har överskottsmat. Genom appen kan användare köpa mat som annars skulle slängas till ett reducerat pris.

Hur Kombinerar Man Karma med Vakuum matlådor i Glas?

Efter att du har köpt maten, kan du förvara den i vakuummatlådor i glas för att hålla den fräsch längre. Detta hjälper inte bara till att minska matsvinnet utan gör det också enklare att planera dina måltider och förvara rester på ett hållbart sätt.

Läs mer på Karma

Too Good To Go

Vad är Too Good To Go?

Too Good To Go är en app som låter användare köpa överbliven mat från restauranger, kaféer och livsmedelsbutiker till ett reducerat pris.

Hur Kombinerar Man Too Good To Go med Vakuum matlådor i Glas?

När du hämtar upp din "goodie bag" med mat, kan du förvara överblivna portioner i vakuummatlådor i glas. Detta förlänger hållbarheten och säkerställer att du kan njuta av maten längre utan att den blir dålig.

Läs mer på Toogoodtogo

Middagsfrid

Vad är Middagsfrid?

Middagsfrid erbjuder hemleverans av matkassar med noggrant planerade måltider för att minska matsvinn genom att undvika överköp och spill.

Hur Kombinerar Man Middagsfrid med Vakuum matlådor i Glas?

Efter att du har tillagat måltiderna, kan du använda vakuummatlådor i glas för att förvara rester och hålla dem fräscha längre. Detta är ett effektivt sätt att säkerställa att ingen mat går till spillo och att du kan njuta av dina måltider flera dagar i rad.

Läs mer på Middagsfrid

Ingmar.app

Vad är Ingmar.app?

Ingmar.app hjälper användare att minska matsvinn genom att föreslå recept baserat på de ingredienser som redan finns hemma.

Hur Kombinerar Man Ingmar.app med Vakuum matlådor i Glas?

Efter att du har lagat mat med hjälp av appens recept, kan du förvara eventuella rester i vakuummatlådor i glas för att maximera hållbarheten. Detta minskar matsvinnet ytterligare genom att du kan återanvända rester och hålla dem färska längre.

Läs mer på Ingmar.app

Genom att använda dessa tjänster i kombination med vakuummatlådor i glas, kan du effektivt minska ditt matsvinn och samtidigt njuta av fräschare mat under längre tid. Gör en insats för både din plånbok och miljön genom att börja idag!