Registrering ambassadörs konto (sk "affiliate") steg för steg

Registrering

Skapa ett konto

Här lägger du in dina uppgifter som kontaktperson. Notera att du behöver vara 18år för att registrera ett konto och för att få pengarna utbetalda via vår partner Paypal.

Konto översikt

Affiliate konto

Tryck på affiliate i menyn. Där hittar du "reports" på ena fliken och "profile" på den andra.

Reports

Översikt över dina kampanjer

Här hittar du en sammanställning av utfallet på dina kampanjer. Allt från hur många som har klickat, köpt, värdet av köpen och din provision. Köpet registrerar som regel direkt här utan fördröjning.

Profile

Dina uppgifter

Här hittar du dina länkar och koder som du delar i olika sammanhang såsom Facebook, Instagram, Tiktok, Snapchat, Whatsup SMS eller mail. Vill du exponera den fysiskt så betsäller du enklast en kampanjkod från oss som istället används i kassan och ger dig provision istället för rabatt.

Paypal

Registrera konto för utbetalning

För att göra utbetalningen så säker, smidig och enkel som möjligt så använder vi oss av vår partner Paypal. Registrera ett konto där om du inte redan har ett konto.

Skapa nytt Paypal konto: https://www.paypal.com/se/webapps/mpp/personal

Länk

Din affiliate länk

Alla som klickar på den här länken och gör ett köp hos oss inom 60 dagar. Krävs att köpet görs på samma enhet, att kunden har accepterat spårning via cookies så att vi kan identifiera köparen i efterhand.

Du kan även ändra namnet på länken för att göra den mer personlig.

Kampanjkod

Använda kampanjkod

I olika sammanhang så är den enklare att använda sig av en kampanjkod istället för en länk. T.ex i ej digital sammanhang. Kunden behöver då istället lägga in koden i samband vid köp i kassan. Det räcker dvs inte att någon klickar på länken av koden.