Användningsområden

Vardagsinspiration

Våra vakuum mat förvaringslådor har många användningsområden som kan förenkla din vardag.  Några exempel på hur man kan förenkla  och få ihop vardags pusslet, öka matupplevelsen  och behåller sin näring, under en betydligt längre tid jämfört med maten hade förvarats i en mat förvaringslåda utan vakuum.

Vardag

Förenkla vardags pusslet

Förbereda mat i förväg och förvara den i kylen eller frysen utan att oroa dig för att den ska bli torr, smaklös eller möglig. Laga ett storkok på helgen och dela upp den i portioner som du vakuum försluter och tar med dig som lunchlåda till jobbet eller har till barnen efter skolan under veckan. Skär upp frukt och grönsaker och vakuum förpacka dem för att ha som mellanmål eller tillbehör för hela veckan. njuta av maten som den är eller värma upp den i mikron direkt i behållaren.

Mer inspiration
Fest & helgmys

Färskvaror & delikatesser

Inkapsla lukten, bevara smaken, aromen, konsistensen och förhindra uttorkning av delikatesser som mögelostar, chark, skaldjur och andra känsliga livsmedel. På så sätt kan du utnyttja erbjudanden och rabatter och samtidigt ha tillgång till färska och goda ingredienser när du behöver dem.

Mer inspiration
Mer smak & näring

Dina favoriter varje dag

Bevara smaken, konsistensen och näringsvärdet på din mat och råvaror. T.ex förenklar våra produkter att du hinner äta din frukost varje dag och inte bara på helgen genom att kunna förbereda den innan. Vakuumet hindrar luft och fukt från att tränga in i maten och påverka dess kvalitet. Till exempel kan du förhindra att grönsaker, frukt och bär blir bruna, yoghurt & mjölk blir sura eller att brödet eller påläggen blir torra.

Mer inspiration